Pohlednice nebo dopis od Ježíška: udělejte radost dětem

Jak se blíží nejkrásnější svátek roku, rádi bychom se zamysleli nad tím, co nám Vánoce přináší. S vánočním časem přichází především duch dárků a lásky. Je to období plné naděje a zázraků a trávíme čas s těmi, které máme rádi.



Jak rozjasnit dětem Vánoce?

Vánoční doba je plná zázraků a radosti, zejména pro děti. Jejich rozzářená očička často stále věří, že dárky jim nosí Ježíšek.

Ježíšek, známý pro svou laskavost a štědrost, nám připomíná, že Vánoce jsou o dávání a sdílení lásky. V mnoha částech světa, jsou děti těmi, které si tyto chvíle nejvíce zaslouží. Všechny děti by měly mít možnost prožít Vánoce plné radosti, naděje a tepla.

V rámci projektu "Pohlednice od Ježíška" se lidé spojují, aby udělali Vánoce pro děti ještě nezapomenutelnějšími. Tento projekt umožňuje lidem poslat pohlednici dětem "za Ježíška". Může to být malý dárek, pohlednice plná přání nebo osobní vzkaz, který rozjasní dětem oči a naplní jejich srdce radostí.

Pohlednice ve schránce: nezapomenutelné emoce

Představte si tu radost a nadšení, které dítě prožívá, když dostane pohlednici od Ježíška. Ten pocit, že na ně někdo myslí, že jsou výjimeční a že svět kolem nich je plný lásky a péče. To je dar, který překračuje hranice materiální hodnoty a proniká do jejich srdcí.

Vánoční období by mělo být pro všechny děti magické a plné naděje. Tento projekt nám umožňuje přinášet úsměv na tváře těm nejmenším. Každá pohlednice, každý dárek, je symbolem lásky a solidarity.

Pohlednice od Ježíška jsou nejen papírové kartičky s přáním, ale také zdrojem nezapomenutelných zážitků pro děti. Jsou to drobnosti, které mají obrovskou moc se zarýt do jejich mysli na celý život.

Jak na pohlednici?

1) vyberte motiv pohlednice
2) napište text a adresu
3) vyberte formu doručení
4) zaplaťte za pohlednici

Dopis od Ježíška aneb chci napsat něco delšího

Pokud chce zajistit ještě větší zážitek, je na výběr také "Pošta od Ježíška" ve formě dopisu.

Proč objednat pohlednici od Ježíška?

Vánoční tradice
V mnoha zemích jsou dopisy od Ježíška součástí vánoční tradice. Objednávkou takového dopisu/pohlednice mohou rodiče zavést tuto tradici i do vlastní rodiny. Stejně tak děti hází za okno vzkaz s prosbou o dárky, aby jim je donesl.

Sbírka vzpomínek
Až děti vyrostou, mohou se vrátit k těmto dopisům jako ke vzpomínkám na jejich dětství. Mohou být také jako cenná památka na dobu, kdy věřili v Ježíška a vánoční magii.

Překvapení a radost
Dopis od Ježíška může být jedním z překvapení, které dítě neočekává, a může mu přinést velkou radost v předvánočním období.

Využít k tomu můžete prakticky jakoukoliv pohlednici, kterou pak i sami vložíte do schránky. A pokud budete chtít poslat pohlednici s naším motivem, stačí si vybrat zde.